Driesters Duik Event

Jaaaa, eindelijk weer een evenement wat georganiseerd is door onze leden in de driesters opleiding!!! Gaaaaf!!

België weekend

Lekker met z'n allen duiken in de steengroeven van onze zuiderburen en lol maken tijdens ons verblijf op de camping of in je huisje. We laten ons verrassen door Wim Wolf en Frans vd Berg!

Lezing door Bas Kremer over wrakduiken en onderwater archeologie.

clubhuis

Bas Kremer verzorgd een lezing over wrakduiken en archeologisch onderzoek op wrakken. Bas is eigenaar en schipper van de Serenety. Ook is hij NOB-instructeur en momenteel is hij bezig met archeologisch onderzoek op de Noorzee boven de waddeneilanden en hoopt nieuwe wrakken te vinden.

Sinterklaasavond

clubhuis

Hij is weer in het land en wie o wie heeft het weer bond gemaakt dit jaar? We gaan het mee maken!

Kerstduik

Wijthmenerplas

Een duik voor de door gewinterde duiker met aansluitend kerstschransen, krentebrood, glühwein en warme chocolademelk.