Fotoduik 1

Milligerplas Werkerlaan, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Januari Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 2

Wijthmenerplas Zalnéweg 110, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.    Maand Februari. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 3

Casteleijnsplas Friesepad, Emmeloord

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Maart. Let op thema........paddentrek  breng een pad onderwater in beeld Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 4

Engelgaarde Weg naar de bloemen, Ruinerwold

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand April. Let op thema……..kikkervisjes . Breng kikkervisjes onderwater in beeld Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 5

De Markte De markte, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Mei. Let op thema……..Snoek . Breng een snoek onderwater in beeld. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

fotoduik 6

De Spiegelpolder Googpad, Nederhorst den Berg

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand juni. Let op thema……..verzicht. Breng een verzicht onderwater in beeld. Gebruik je Fantasie. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 7

Milligerplas Werkerlaan, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Juli. Let op thema……..De container . Breng de Container onderwater in beeld. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 8

Westerveldse kolk Holterbroekerdijk 100, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand augustus. Let op thema……..half om half. Breng in beeld half onder half boven water in beeld. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor […]

September weekend ONDER VOORBEHOUDT

België

Wij gaan duiken in nieuwe groeven.   Info later..............   Wim en ik gaan eerst op onder zoek uit.. Wordt vervolgt.

Fotoduik 9

Engelgaarde Weg naar de bloemen, Ruinerwold

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand September. Let op thema……..Geen . Maak je mooiste onderwater foto.  Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 10

Casteleijnsplas Friesepad, Emmeloord

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Oktober. Let op thema……..Herfst onderwater . Breng de Herfst onderwater in beeld Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 11

Milligerplas Werkerlaan, Zwolle

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand November. Let op thema……..Geen . Maak je mooiste onderwater Foto.  Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.