Fotoduik 10

Casteleijnsplas Friesepad, Emmeloord, Flevoland

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand Oktober. Let op thema……..Herfst onderwater . Breng de Herfst onderwater in beeld Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 11

Milligerplas Werkerlaan, Zwolle, overijssel

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand November. Let op thema……..Geen . Maak je mooiste onderwater Foto.  Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.

Fotoduik 12

Wijthmenerplas Zalnéweg 110, Zwolle, Overijssel

Breng de onderwater wereld in beeld.        Maand December. Let op thema……..De winter. Gebruik je fantasie maak een onderwaterfoto met winter. Uiteraard kan iedereen mee duiken met of zonder camera. Maar wel corona proef. Het is geen clubduik en geen evenement. Iedereen duikt dus individueel. Je draagt zelf zorg voor een buddy.