wordjijbanner

Evenemenbanner

Banner evenementenagenda

België 2014

Duikstekken

Onze duikstekken

Sponsoren

NMEDIA ict oplossingen

fullsizeoutput 400b

 

potgieteroh

ruimzichtauto

schakelaarfiets

slijpservicem

wolf2017xweb

Topfit fysio DEF 2015 midden uitgelijnd

 

Topfit Fysiotherapie is sinds juli 2016 sponsor van Octopus en ze hebben een leuke aanbieding voor leden van Octopus!

Topfit fysio DEF 2015 midden uitgelijnd

Kennismaking

Topfit fysiotherapie is gelokaliseerd in Schelle (Zwolle Zuid) en boven zwembad Bubbels in Stadshagen. Als duiker is het uitermate belangrijk om fit het water in te gaan. Zowel buddy als duiker moeten volledig op elkaar kunnen vertrouwen. Het dragen van de duikuitrusting vergt een perfecte coördinatie van alle rompspieren. De flexchair van Topfit kan een duidelijk beeld geven van jouw spierfunctie en met de flexchair train je diepe rug- en buikspieren (zie plaatje).

flexchair

Gratis Flexchairtest en massage voor leden van Octopus!

Topfit bied leden van Octopus een gratis flexchairtest aan voor het meten van jouw spiercoördinatie. Een goede doorbloeding van spieren en gewrichten helpt blessures te voorkomen. Daarom biedt Topfit ter kennismaking een massage aan van 20-25 minuten. 

Visie en verdere informatie:

Topfit heeft als visie samen aan de oplossing voor je lichamelijke klachten te werken. Preventief onderzoek, behandeling, advies en training, alles is mogelijk. De praktijk heeft naast alle specialisaties echografie in huis voor een goede beeldvorming van spieren en pezen. Verder is er een nauwe samenwerking met podotherapie, revalidatiearts en diëtiste.

Een verwijzing voor fysiotherapie is niet nodig. Bel naar: 038-3031010 voor een gratis Flexchairtest of massage en advies, of voor een fysiotherapeutisch onderzoek en therapie.

Op de website van Topfit Fysiotherapie kun je verdere informatie vinden.

Adverteren

Wil jij ook graag een advertentie in de nieuwsbrief, in het clubblad en op de website? Neem contact op met het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..